автомобилизам

Chevrolet Corvette Stingray: Американска пргавост!
Престиж

Chevrolet Corvette Stingray: Американска пргавост!

Веќе претходната генерација на легендарната американска тркачка гордост, покажа како Америте се способни да создадат спортски автомобил со динамика за…
Најдобрите автомобилски најави за претходната година
Престиж

Најдобрите автомобилски најави за претходната година

Без разлика дали ги сакате луксузните коли или не, мора да признаете дека токму таквите автомобилски компании имаат тешка работа,…
Автомобилизам: новитети во новата година
Престиж

Автомобилизам: новитети во новата година

Во наредната, очекувано тешка финансиска година (што и не е некоја новост за нас), ни доаѓаат доста значајни новитети, а…
1959 Corvette: безвременска и најдобра!
Престиж

1959 Corvette: безвременска и најдобра!

Станува збор за моделот Pogea Racing и ако до сега немате слушнато за оваа убавица, откако ќе го изгледате и…
Lotus Exige S V6 – вистинска оса!
Престиж

Lotus Exige S V6 – вистинска оса!

Новата генерација на Lotus Exige S има superchargеr V6 мотор и стил на мини суперкола – нешто како осичка која…
Back to top button