Реклама

Приватност

[vc_row][vc_column][vc_column_text]ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ

Вашата приватност е важна за нас. Политика на Аидемедиа ДОО Штип е да ја почитува вашата приватност и да се придржува до сите применливи закони и регулативи во врска со какви било лични податоци што можеме да ги собереме за вас, вклучително и преку нашата веб-страница glamur.mk и други страници што ги поседуваме и управуваме.

 

Оваа политика е ефективна од 1 јануари 2021 година и последен пат е ажурирана на 1 јануари 2021 година.

ПОДАТОЦИ ШТО ГИ СОБИРАМЕ

Податоците што ги собираме вклучуваат податоци што вие свесно и активно ни ги давате кога користите или учествувате во некои од нашите услуги, како и сите податоци што автоматски ги испраќаат вашите уреди во текот на пристапот до нашите производи и услуги.

ПОДАТОЦИ ЗА ЕВИДЕНЦИЈА

Кога ја посетувате нашата веб-страница, нашите сервери можат автоматски да ги зачувуваат стандардните податоци обезбедени од вашиот веб прелистувач. Овие податоци може да вклучуваат адреса на Интернет протокол (IP) на вашиот уред, видот и верзијата на прелистувачот, страниците што ги посетувате, времето и датумот на вашата посета, времето поминато на секоја страница, други детали за вашата посета и технички детали кога ќе наидете на одредена грешка.

Имајте предвид дека иако овие податоци не можат да идентификуваат некого сами по себе, може да биде возможно да се комбинираат со други податоци за лично да се идентификуваат одделни лица.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .
Back to top button