LIFESTYLE

Балканот на нозе: Очаен татко постави шатор пред болницата во која се лекува неговиот син „ Детето ми се јавува преку токи- воки и плаче, а мене не ме пуштаат внатре“

Таткото Роберто Матеш три дена буквално кампирал пред општата жупаниска болница на хрватските ветерани во…

Поради короната ѝ направија трансплантација на двете белодробни крила: Вака изгледа нејзината борба, се заразила иако ги почитувала сите мерки

Мајра Рамирез, 28-годишна Американка која се опорави од коронавирусот и двојната трансплантација на белите дробови…

Постигнаа ли Швеѓаните нешто со контроверзната стратегија против короната? Ако се подвлече оваа линија се гледа целата трагедија

Шведската контроверзна стратегија во борбата против коронавирусот не резултираше со економска добивка, покажуваат новите податоци.…