Кариера

Еве колку заработува еден просечен Македонец во Германија

Еве колку заработува еден просечен Македонец во Германија

Плата до 4000 евра месечно, НЕ мора да знае јазик и што е најпоразително – НЕ планира да се врати.…
Еве зошто нашинците се враќаат од Швајцарија и Германија да остарат во Македонија

Еве зошто нашинците се враќаат од Швајцарија и Германија да остарат во Македонија

Пензиите европски, животот македонски Не е мал процентот на Македонците што се живеат во странство и планираат да се вратат,…
Еве зошто на секој Македонец животен сон му е да живее во Швајцарија

Еве зошто на секој Македонец животен сон му е да живее во Швајцарија

Швајцарија е прогласена за најдобро место за живот и работа Оваа земја од тронот на листата на „HSBC“ го тргна…
Како да најдете работа во Австралија и колкави се платите?

Како да најдете работа во Австралија и колкави се платите?

Доколку го познавате англискиот јазик и имате работно искуство од минимум три години во Австралија можете да најдете солидно платена…
Убавите девојки поминуваат полошо на интервју за работа?

Убавите девојки поминуваат полошо на интервју за работа?

Убавите девојки се популарни, сите сакаат да се дружат со нив, привлекуваат внимание каде и да се појават, ги добиваат…
Ова место е вистински рај за странските работници – просечната плата е 6000 евра

Ова место е вистински рај за странските работници – просечната плата е 6000 евра

Ала Нофал се пресели од неговиот роден Јордан во Бахреин кога имал само 25 години. Тој бил вработен во продажба…
Во Шкотска бараат берачи на јагоди – платата е околу 2000 долари

Во Шкотска бараат берачи на јагоди – платата е околу 2000 долари

Во Шкотска се бараат берачи на јагоди Еве како изгледа еден оглас за оваа работа: Се бараат берачи на јагоди…
Оваа жена пред 15 години го изгубила синот и останала без дом, a денес е милионерка

Оваа жена пред 15 години го изгубила синот и останала без дом, a денес е милионерка

Ванеса Огден Мос денес е милионерка и мајка на шест деца, но нејзиниот живот не бил отсекогаш лесен. Оваа Британка…
Како престанав да бидам будала…

Како престанав да бидам будала…

Не беше лесно на почетокот…. Јас сум повеќе човек кој ги следи своите мисли и не обрнуваат внимание на она…
Три клучни промени за секоја жена што сака успех

Три клучни промени за секоја жена што сака успех

Сонувате за успех? Тогаш мора да промените некои свои навики со цел да го достигнете! Престанете да се извинувате Ако…
Back to top button