Секс

Ова се причините зошто мажите одбиваат да имаат секс?

Ова се причините зошто мажите одбиваат да имаат секс?

Најчесто жените се претставени како тие кои велат НЕ за секс, одбиваат интимни односи, а изговорот е најчесто главоболка, нерасположеност,…
Еве зошто мажите им испраќаат голи фотографии на жените преку социјалните мрежи – податоците се шокантни!

Еве зошто мажите им испраќаат голи фотографии на жените преку социјалните мрежи – податоците се шокантни!

 Што велат истражувањата за овој нов „тренд“ во светот… Откако се појавија социјалните мрежи времето кога мажите им симнуваа ѕвезди…
2 збора кои имаат посилна моќ од ТЕ САКАМ

2 збора кои имаат посилна моќ од ТЕ САКАМ

Постојат речиси волшебни зборови кои врската може да ја направат подлабока и потрајна, но речиси никој не ги користи. Дали…
Зошто исчезнува страста во врската?

Зошто исчезнува страста во врската?

Иако љубовта е најважната работа во животот, исто така и страста игра многу важна улога. Кога исчезнува страста, со текот…
Утешете се, не сте единствени: Повеќето парови се караат за овие работи

Утешете се, не сте единствени: Повеќето парови се караат за овие работи

Кавгите не се случуваат поради самите проблеми, туку поради недостигот на комуникација помеѓу партнерите. Ако имате слаби комуникациски вештини, после…
Еве какви последици на организмот остава животот без секс

Еве какви последици на организмот остава животот без секс

Научниците имаат добра причина да тврдат дека сексуалната интимност е една од најважните компоненти во животот на човекот. Иако можеби…
Машка интима: Се крева до 6 пати навечер, а оргазмот трае 6 секунди

Машка интима: Се крева до 6 пати навечер, а оргазмот трае 6 секунди

Големината на пенисот во ерекција се движи од 10 до 15 сантиметри. Мажите се често со прекумерна тежина, така што…
Back to top button