Реклама

Маркетинг

Порталот Гламур.мк според сите статистички показатели веќе со години важи за еден од најпосетуваните и најчитаните портали во Македонија и убедливо еден од водечките лајфстајл портали во регионот.

Постоиме од 08.09.2011 година кога нашата приказна ја започнавме на дестинацијата stipka.com.mk на која што бевме 7 години и во 2018 направивме ребрендирање и преминавме на комплетно нова мултимедијална платформа GLАMUR.MK.

Преземи ценовник за рекламирање

Станува збор за еден од ретките портали што можат да се пофалат со традиција подолга од 10 години на нашиот пазар. Заради нашата професионалност и предaна и етичка посветеност кон работата, како и препознатливите, висококвалитетни и секојдневно освежувани содржини, станавме препознатлив бренд како кај нашата ценета публика така и меѓу колегите, но и славните личности кои што ги тематизираме во своите известувања.

Како еден од највлијателните и најчитаните интернет портали во Македонија и регионот, каде редовно рушиме рекорди во посетеност, Гламур.мк е многу почитан и од многу други, конкурентни портали кои известуваат за многу пошироки теми од естрадните, шоубизнис и лајфстајл темите од јавниот живот.

На месечно ниво броиме повеќе од 8 милиони прелистани страници (види Гугл аналиткс за месец октомври 2023), додека бројот на единствени посетители редовно е околу 800.000.

Сите наши активност присутни се и на социјалните мрежи и на сите интернет платформи, на кои само на Фејсбук имаме преку милион фанови и тој

Повеќе од 100 успешно организирани кампањи

Во изминативе 10 години на нашиот портал се огласуваа речиси сите релевантни модни и козметички брендови. Досега заедно со нашите партнери и маркетинг агенции со кои соработуваме имаме организирано преку 100 успешно одработени десктоп, мобилни и ПР кампањи и наградни игри.

Маркетинг и огласување

Сите прашања поврзани со соработка, медиумско покровителство и организација на наградните игри испраќајте ги на marketing@glamur.mk или јавете се на (02) 6092032

На телефонскиот повик одговараме веднаш, на е-маил во рок од 24 часа.

Директор за продажба и маркетинг

Горан Младеновиќ

071.318.485

Повеќе за цените тука >>

Превземи ценовник за рекламирање

Изработка и одржување Aidemedia, Hosted by Vion, Skopje

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .
Back to top button