Култура[тор]

Нов спот на Влатко Лозано: „Ми фали тој мирис на јорговани, ми фали тој мирис мене душа да ми гали, ми фали за Велигден јас да си дојдам“

Еден од најдобрите македонски пејачи Влатко Лозано вчера го промовираше новиот спот за песната километри.…