Бебиња

Оваа мама откри како изгледа бракот кога имате семејство: „Бракот ме претвори во влакнеста, ужасна жена. Се депилирам еднаш во годината“

Понекогаш е тешко да се балансира улогата на родител и улогата на љубовница. Романтични патувања,…