Фитнес

„Харизмата на Лила дополнително го прави секој тренинг забавен и уникатен“

„Харизмата на Лила дополнително го прави секој тренинг забавен и уникатен“

Дипломиран професор по физичка култура, но и долгогодишен фитнес инструктор во Македонија. Многумина го препознаваат како професионалниот фитнес тренер на…
Овие се клучните вежби кои ќе ви помогнат да постигнете совршено тело

Овие се клучните вежби кои ќе ви помогнат да постигнете совршено тело

Ако не сакате да бидете како бодибилдер, но имате тело како Адријана Лима, има вежби кои можат да ви помогнат.…
Back to top button