Новости

Атиџе Муратова славеше: Хероината од „Медена земја“ за првпат во животот дуваше свеќички – „Овој роденден ќе го паметам цел живот, јас сум многу среќна“

Македонскиот документарен филм „Медена земја (Honeyland) во режија на Тамара Котевска и Љубомир Стефанов, го…