TV

Најновите фотографии од Врчак ја шокираа јавноста: Пејачот не личи на себе- еве со што се занимава денес! ФОТО

Најновите фотографии од Врчак ја шокираа јавноста: Пејачот не личи на себе- еве со што се занимава денес! ФОТО

Долго време го нема во јавноста но кога ќеобјави фотографија предизвикува бура од коментари. фото инстаграм/Раде Врчаковски Така беше и…
Шокантно: „ЧЕТИРИНОЖНО“ СЕМЕЈСТВО ОД ТУРЦИЈА одат на раце и нозе, како животните, научниците збунети!

Шокантно: „ЧЕТИРИНОЖНО“ СЕМЕЈСТВО ОД ТУРЦИЈА одат на раце и нозе, како животните, научниците збунети!

Неодамна во јавноста се појави документарната приказна за семјството Улас кои  се вистинско чудо на природата! Сите членови на ова…
Back to top button