Нега и здравје

СИ ЈА МРАЗИТЕ РАБОТАТА? Ова се сигналите кои вашето тело ви ги дава и не треба да ги игнорирате!

СИ ЈА МРАЗИТЕ РАБОТАТА? Ова се сигналите кои вашето тело ви ги дава и не треба да ги игнорирате!

Секој ден морате да одите на работното место кое што ви претставува  незадоволство, ви предизвикува нервоза, лутина и бес? Доколку…
Да сум на твое место ОВА НЕ ГО ЈАДАМ пред спиење!

Да сум на твое место ОВА НЕ ГО ЈАДАМ пред спиење!

Дали треба или не треба да се внесе храна пред спиење кога се чувствува глад? Нутриционистката Елајза Локу вели дека…
Познат психолог открива: Ако ги правите овие работи поинтелигентни сте отколку што мислите

Познат психолог открива: Ако ги правите овие работи поинтелигентни сте отколку што мислите

Али Фенвик стана многу популарен на социјалните мрежи, каде што редовно објавува содржини што предизвикуваат јавен интерес. Имено, тој ги…
Back to top button