Реклама
MAMAСекс

2 збора кои имаат посилна моќ од ТЕ САКАМ

Реклама

Постојат речиси волшебни зборови кои врската може да ја направат подлабока и потрајна, но речиси никој не ги користи.

ФОТО: unsplash.com

Дали се сеќавате колку пати на саканата личност сте ѝ рекле „те сакам“? Во зависност од траењето на вашата врска (и нивото на темперамент), тоа може да биде стотици, илјади или милион пати. Тие зборови секако се многу важни во секоја врска. Но, што ако изговорите други зборови кои на вашиот партнер ќе му овозможат да се чувствува навистина посебно?

Се работи за зборовите ТЕ ЦЕНАМ. Тие се два волшебни збора кои би требало да ги изговараме што почесто и со нив да си ја зајакнеме врската и да му покажеме на нашиот партнер колку ни значи. КОга станува збор за љубовните врски, многу е важно да најдете зборови со кои на парнтерот ќе му покажете колку сте среќни и благословени што токму тој/таа е со вас!

Маркетинг

Студиите покажуваат дека ако на некој му покажете колку ви значи и ако сте благодарни поради неговото присуство, тогаш тоа е карактеристика поради која луѓето сакаат да поминуваат повеќе време со вас.

Па, погледнете го вашиот партнер во очи и кажете му дека го цените што е љубезен, амбициозен, што ве сака и што има смисла за хумор… Притоа кажете му дека го сакате, но тоа правете го од срце!

Маркетинг
Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button