Престиж

Најдобрите автомобилски најави за претходната година

Без разлика дали ги сакате луксузните коли или не, мора да признаете дека токму таквите автомобилски компании имаат тешка работа, кога дојде ред за создавање на до тогаш невидени реклами или пак најави за она што ќе следи.

alt

Целта е да се искреира нешто што е доволно единствено за да се истакне, додека во исто време треба да помогне и во продажбата на конкретниот модел на автомобил.

Во 2012 година беа направени доста такви видеа, а ние за вас ги избравме неколкуте за кои мислиме дека не треба да бидат заборавени или пак воопшто и не видени.

Погледнете за што збориме:

Jaguar F-Type
{youtube}px1u94og_7E{/youtube}

Cadillac ATS vs The World
{youtube}o5oTpxaffW0{/youtube}

Aston Martin Vanquish
{youtube}jEXQA-eMolQ{/youtube}

Маркетинг

Поврзано

Back to top button