Престиж

Најдобрите скутери за 2014 година

Токму овие денови слободно можеме да кажеме дека се отвори ’сезоната на скутери и мотори на две тркала‘…

skuters

Веќе со години наназад по улиците на нашата држава буквално ’врие‘ од машини на две тркала. За таквото нешто влијание имаат повеќе фактори во кои сега нема да навлегуваме, само ќе кажеме дека според бројот по глава на жител, Македонија е во самиот врв од државите по чии што улици доминираат најразлични видови на моторцикли. Повеќето од нив се мали скутери, помалку големи ѕверови на две тркала. Но најважно е дека младите Македонци љубат мотори и скутери, па затоа сега ќе ви ги претставиме моделите кои оваа година се очекува да доминираат на пазарот.

Honda 110 cc Scooter

skuters1

TVS RockZ 125

skuters2

Bajaj Blade 125

skuters3

Yamaha Unisex scooter

skuters4

Piaggio Vespa Primavera

skuters5

TVS Qube

skuters6

TVS Scooty Zest

skuters7

Hero Pleasure

skuters8

Piaggio Vespa S

skuters9

Piaggio Vespa 946

skuters10

Маркетинг

Поврзано

Back to top button