Огласи
Огласи 2
Престиж

Погледнете ја вилата на Цеца на Кипар

Огласи 3

Светлана Цеца Ражнатовиќ, покрај куќата на Дедиње во Белград, поседува и луксузна вила на Кипар каде летува секоја година.

На фотографиите кои што ексклузивно ги објави српскиот весник „Блиц“, се гледа како изгледа куќата каде популарната пејачка сака да го поминува поголемиот дел од топлите месеци. Станува збор за вистинска оаза од 400 метри квадратни која што таа ја купи на кредит во 2006 година.

„Имам соседи од Иран, Кипар и Русија со кои имам одличен однос. Тие се остварени луѓе на кои ништо не им значи мојата популарност во Србија. Во Аја Напи летото е прекрасно, а ми годи да одам таму кога во Србија ќе застуди“, вели пејачката.

Инаку, во дворот на оваа вила има капела со фрески кои беа осветени од Српската православна црква, Во куќата живееа и нејзините деца кои таму се школуваа, а што се однесува до цената, куќите во ова место се движат од 150.000 евра, па сé до неколку милиони колку што чинат најраскошните вили во овој регион.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button