Огласи
Огласи 2
Престиж

Погледнете го лажното „Бентли“што на Ибеј се продава за 26.000 долари

Огласи 3

Еден продавач на Ибеј понуди исполнување на соништата за само 26.000 долари. За тие пари можете да купите „направи сам“ реплика на моделот на Бентли – Bentley Continental GT Convertible, кој што реално чини 200.000 долари. Како модел му послужил стариот Крајслер Себринг, а мораме да признаеме дека продавачот вложил огромен труд да ја подеси каросеријата и едно чудо пластика за да состави оволку убава реплика на британскиот супер луксузен кабриолет.

Па, што мислите, дали овој автомобил може да го замени вистинскиот Бентли?

Маркетинг

Поврзано

Back to top button