Огласи
Огласи 2
Престиж

1959 Corvette: безвременска и најдобра!

Огласи 3

Станува збор за моделот Pogea Racing и ако до сега немате слушнато за оваа убавица, откако ќе го изгледате и прочитате постов, сигурни сме дека и тоа како је запаметите!

Значи, Pogea Racing го произведоа овој одличен американски ’олд тајмер‘, класичен 1959 Corvette, кој ги соединува современите возачки карактеристики и моќниот мотор со преубав, класичен изглед.

Под хаубата се наоѓа LS 3 агрегат од 2011 Corvette и тоа му дава силина од 485 КС и 585 Nm моменти на вртење на моторот. Автомобилов достигнува стотка за само 3.9 секунди, а максималната брзина му е 288 km/h.

Цената на автомобилот Pogea Racing 1959 Corvette е 295 000 долари.

alt 

alt 

alt 

alt 

alt 

alt

Маркетинг

Поврзано

Back to top button