Огласи
Огласи 2
Престиж

SUBARU BRZ – добар но удира по џеб!

Огласи 3

Новото coupe на Subaru на заден погон, со поднаслов BRZ e всушност помал брат на познатата му сестра the Toyota GT 86, а во салоните за коли ќе се појави во текот на ова лето.

Јапонците се погрижиле како и секогаш до сега, да направат ефективно и симпатично спортско возило кое на своите газди ќе им предизвика среќни чувства и насмевка од уши до уши. За таа цел малите и жолти ставиле 17 инчни фелогенки, шест брзински менувач во стандардната опрема, а доколку сакате автоматик, ќе си доплатите екстра 1 500 евра! 

Во ентериерот, поточно во неговата стандардна опрема спаѓа клима уред, палење на копче, поврзаност со iPod, GPS и слични тривијалности, а доколку сакате да седите и на кожни седишта, повторно ќе си доплатите 1 500 евра. 

А за да надоместат за овие стандардни доплатувања, умовите од Subaru се досетиле во понудата, односно до цената од околу 25 000, како ’аксесоари‘ да ги стават можноста за одбирање на секаква боја, внатрешна и надворешна поправка на тркалата и бандажите, гуми за обете сезони и едномесечно перење во нивните специјализирани салони. Но, тоа само ако живеете некаде надвор од Балканот. 

Како што напоменавме, цената воопшто не му не за потценување, посебно ако се спореди со верзијата ‘RA’, која што во Јапонија веќе цела година се продава за околу 16 000 евра. Но, што е тука!

alt

alt

alt

Види ги сите автомобили што висат на Штипка.

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button