Subaru

SUBARU BRZ – добар но удира по џеб!
Престиж

SUBARU BRZ – добар но удира по џеб!

Новото coupe на Subaru на заден погон, со поднаслов BRZ e всушност помал брат на познатата му сестра the Toyota…
Back to top button