Престиж

Класика на две тркала: Harley-Davidson Iron 883

Новиот Harley-Davidson Iron 883 најавен за 2013 година, доби црн и матен изглед, овој пат без додатни детали од хром. Потоа следи мотор од 883 коња, со вртежен момент на моторот од 70 Nm.

Љубителите на овој моторцикл од врвен квалитет и овој пат ќе бидат со сигурност задоволни и одушевени со овој модел на американската класика, чија што цена се уште не се открива. Но сигурни сме дека тоа ќе биде најмалиот проблем…мислам, кога човек веќе со посветеност му пријдува на ваков ѕвер на две тркала. Нели?!

alt 

alt

alt

alt

alt 

alt

Маркетинг

Поврзано

Back to top button