Огласи
Огласи 2
Престиж

Audi R8 за 2013 година

Огласи 3

Audi ја претстави својата нова и редизајнирана линија за оваа година.

 alt

Audi беше пред времето кога уште во 2006 година го претстави сензационално убавиот и технолошки напреден R8 модел, па така и сега после 7 години, овој спортски автомобил изгледа свеж и ’нафуран‘.

Ланската година меѓутоа одлучија да направат суптилни, но битни измени за моделов кој излегува годинава, од кои посебно се истакнува рачно склопениот мотор, редизајнирани LED светла, сместени помеѓу исто така редизајнираниот браник и маска, како и нов S tronic менувач на брзини од 7 степени.

alt 

alt 

alt 

alt 

alt 

alt 

Маркетинг

Поврзано

Back to top button