Престиж

Најзгодната Французинка на патиштата: PEUGEOT COUPE 407

Веќе неколку години, ѕидовите од собата не ни ги краси нашата најдрага Французинка, Laetitia Casta, а причината е сосема разбирлива, Peugeot Coupe 407! Треба ли да имаме причини за загриженост?

Тешко, затоа што од 2004г. па се до 2010, наследничката на Peugeot 406 Coupe, изгледа подеднакво добро, ако не и подобро. Со мал исклучок на задниот крај кој остава впечаток на генерички несмасен , но тоа мора да биде така кога се почитуваат дизајнерските насоки на куќата. Огромниот впивач и малите дифузери даваат агресивен изглед, а самиот автомобил е нешто поконкретен во димензиите. Убавината на оваа лавица 407 coupe започнува со 2,2 литри и 165 коњски сили, некои од вас ’навлечени‘ на нафта ќе ги почитуваат и ценат дизел опциите кои се нудат, а најсреќните на вечера и date ќе го водат топ-моделот 3.0 V6, со 220 КС. Voulez-vous – знаете веќе зошто….

Инаку веќе повеќе од една година оваа ’лепотица‘ не се произведува, откако при крајот на 2009, ’сопругот на истата најави дека мајката е во блажена состојба и дека наредната 2010г. се очекува нејзината наследничка, која ќе го носи името Peugeot 508. Но за новиот објект на нашата сладостраност и ниски страсти ќе пишуваме во друга прилика. Сега уживајте во фотките од гордата MILF….

alt

alt

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine кој оди од сега и на Facebook!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button