Огласи
Огласи 2
Престиж

Запознајте се со новиот Lexus LS 2013

Огласи 3

Lexus неодамна ја претстави својата најголема лимузина, која ќе биде достапна уште од самиот почеток на 2013 година…

Моделов ќе се појави во неколку верзии: LS 460, LS 460 F Sport, LS 460 L, како и хибридниот модел LS 600h L.

Луксузната лимузина овој пат доби многу поагресивен облик на каросеријата, што ја прави за љубителите на спортски автомобили.

Погледнете:

alt 

alt 

alt 

alt 

alt 

alt

Маркетинг

Поврзано

Back to top button