Реклама
Престиж

Woodward Dream Cruise – Камиончиња

Реклама

„Woodward Dream Cruise е клацичен спектакал и автомобилски ивент кој се одржува секоја трета сабота во месецот август во Детроит.“

Маркетинг

Колите минуваат по долгата Woodward Avenue, а што се однесува до автомобилите можат да се види сешто : од понтијак,м па се до некој олдтајмер од времето на Ал капоне.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

За останати текстови, кликни тука!

Поврзано

Back to top button