Престиж

Даска за WC што вибрира

„Хмм.. даска што вибрира.. па добро, ако некој го сака тоа – OK!“

Овој изум е во фаза на прототип, а наскоро ќе започне и неговото производство; и, секако, се очекува добра заработка ако овој производот вашето „одење во WC“ го направи навистина… попријатно!?

Оваа даска е изум на Jоhnny Henry кој за неа вели дека е дизајнирана за да се чувствувате ОК додека сте во вашиот тоалет. Идејата ја има развиено во 1997 година, а благодарение на неа беше повикан и на Меѓународната конференција на пронаоѓачи во Лас Вегас… Па Џони, ако твојот производ навитина не натера сите подобро да се чувствуваме „додека сме во WC“, тогаш зошто да не го инсталираме и испробаме!? Доколку пак не можете да ја набавите истата, седнете на шолјата токму во моментот кога вашата перална ќе почне да шета низ WC-то и уживајте во ритамот! Е токму на тоа мислеше Џони!

alt

За останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button