Реклама
Престиж

Суперавтомобил

Реклама

„Овој Nissan Porsche Хибрид е кола од соништата за секој автомобилски ентузијаст.“

Маркетинг

Со Nissan 350 z платформа како негова основа, овој Nissan Porsche Хибрид беше направен со користење на задниот дел од Porsche Panamera.

Sedan – ите со исечен покрив не се ништо ново, како што добро знаат сите Gearhead-и, но ова е прв пат да се прави Porsche Sedan со вака изведен покрив, кој ја држи линијата на класичен кабриолет. Најверојатно, само е прашање на време, додека некој не се реши да ја направи и познатата Panamera со „исечен“ покрив. А до тогаш, сите ќе мора да се задоволат со Nissan Porsche Хибрид.

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

alt

alt

altВиди кои коли се паркирани на нашиот Hi-tech паркинг!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button