Огласи
Огласи 2
Престиж

Видео: лизгање и хокеј со Alfa Romeo

Огласи 3

Не може секој да застане на лизгалки. Токму од тие причини ние сеуште не сме го пробале овој спорт иако имаме голема желба за тоа.

Но, откако го изгледавме видеови дојдовме до уште подобра идеја: да се лизгаме со помош на нашите автомобили. Тоа барем деновиве не би требало да преставува проблем. (Особено ако земеме во предвид дека во поголемиот дел од републикава има над метар и половина снег!) Затоа ве советуваме да го изгледате видеово и потоа сите заедно да се најдеме на некоја широка и замрзната полјана. Во случај, пак, некој од вас да има „линк“ во Борис Трајковски, веднаш нека ни пише! Ова задовлство не може да чека!

{youtube}T9Ho0ODf2vY{/youtube}

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine кој оди од сега и на Facebook!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button