Огласи
Огласи 2
Престиж

Велосипеди од Bike By Me

Огласи 3

„Шведскиот бренд Bike By Me е репер кога се работи за ColorWare-от и дизајнот на велосипедите.“

Нивните производи можете да ги најдете во сите бои, од ванила и чисто бела, па се до шарено, што остава впечаток како велосипедот да излегол од некое виножито.
 

Што се однесува до цената, овие велосипеди чинат нешто повеќе од 900 долари.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Маркетинг

Поврзано

Back to top button