Реклама
Престиж

Најгламурозната трка со автомобили

Реклама

„La Mille Miglia е една од најгламурозните автомобилски трки во светот.“

Маркетинг

Нејзината дистанца е 1600 km, од Бреш до Рим и назад, но оваа дистанца не се совладува наеднаш туку во неколку етапи, при што автомобилите дефилираат во секој град поединечно. На тој начин публиката детално се запознава со автомобилите и ужива во нивниот призор. Инаку оваа трка за прв пат се одржала во 1927 година, а оваа година се одржа од 11-15 мај.

Погледнете како изгледаат old-time-рите што учествуваат во оваа трка! 

Маркетинг

alt

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/tefter/tech/3415-trka-so-avtomobili?slika=1 layout=button_count show_faces=true width=150 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/tefter/tech/3415-trka-so-avtomobili?slika=2 layout=button_count show_faces=true width=150 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/tefter/tech/3415-trka-so-avtomobili?slika=3 layout=button_count show_faces=true width=150 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/tefter/tech/3415-trka-so-avtomobili?slika=4 layout=button_count show_faces=true width=150 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/tefter/tech/3415-trka-so-avtomobili?slika=5 layout=button_count show_faces=true width=150 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/tefter/tech/3415-trka-so-avtomobili?slika=6 layout=button_count show_faces=true width=150 action=like font=verdana colorscheme=light}

alt

{JFBCLike url=http://stipka.com.mk/tefter/tech/3415-trka-so-avtomobili?slika=7 layout=button_count show_faces=true width=150 action=like font=verdana colorscheme=light}

altЗа останати текстови, кликни тука!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button