Огласи
Огласи 2
Престиж

Транспарентен Кану

Огласи 3

„Oвој Транспарентен кану е направен од Lexan и е обвиткан со алуминиумска рамка, што му дава многу помала тежина отколку таа да е направена од дрво.“

Целиот чамец тежи околу 18 kg. Во него комотно можат да се возат двајца и при тоа да уживаат во подводните убавини, бидејќи одозгора глетката е прекрасна.

Што се однесува до цената, ова кану чини околу 1500 долари и доколку сакате можете да го набавите преку интернет.

alt

alt

alt

alt

—————————–

altЗапознајте се со правилата на Наградната игра „Бесплатно бојадисување на вашата косата со бои на природна база “ што еднаш месечно Академијата Авангарде ја доделува на една наша читателка!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button