Огласи
Огласи 2
Престиж

TOYOTA SILUX – Да живее маркетингот!

Огласи 3

Затоа што доколку не постоеше маркетингот, немаше да постојат и никакви шанси дури ни сега, после некоја година, да пишувавме за Toyota Hilux. Вака дури и ќе објавиме и некоја слика од овој чуден спортски концепт….

Инаку Hilux го доработија во Toyota Motorsport, истиот оној оддел кој што ги спремаше Toyota F1 болидите. Па така и овде сé е нашминкано во тој стил, со исклучок на моторот кој доби само 31 КС на стандардните 169. И затоа 200 КС на дизелски 3.0 агрегат, само нешто побргу ќе го покренат овој pick-up од што тоа го прави серискиот модел, барем на патот од еден саем до друг.

А тоа е така затоа што Hilux никога не влезе, нити пак некогаш ќе влезе во сериско производство, па така сите заинтересирани сопственици ќе можат само да сонуваат за фабрички вградените 22-col-ни тркала, поебно додадениот заден покрив, затемнети стакла и F1 дизајн на бојата на гломазната каросерија.

alt

alt

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine кој оди од сега и на Facebook!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button