Реклама
Престиж

Супер Еко Автомобил

Реклама

„Motive Industries Inc. работеше на овој еко-привлечен концепт имајќи ги предвид побарувањата на сите оние конзументи кои уживаат во спортовите и природата.“

Маркетинг

Од тие причини Motive VPV автомобилот ќе биде пасија на сите оние што возат велосипеди по планините, што скијаат.. без разлика дали станува збор за хоби или работа. 

Луѓето од оваа компанија во едно едно се сигурни – овој автомобил на таквите ќе им биоде омилена играчка!

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

Отвори Тефтер, прочитај нешто интересно!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button