Реклама
Престиж

Фотелја – трон за новите кралеви

Реклама

„Оваа фотелја е идеална за сите гејмери и слушатели на добра музика. Дизајнирана е од страна на дизајнерот Ѓорѓе Паликуќа од село Пепелиште, кој моментално работи во Виница Беее!“

Маркетинг

Седите на неа и уживате во работата на двата буфера кои се наоѓаат веднаш под вашите нозе и преостанатите 4 среднотонци поставени на идеално место до вашето увце. Ѓорѓе за неа вели:

Кога седите на неа се чувствувате како да сте јавнале разбеснат бик на сред полјана! А мене ми е најдобро кога ќе ја изнесам тука, во атарот на селото и кога сите ќе се соберат околу мене, па дури и девојките од соседното село! Тогаш тие спонтано почнуваат да скокаат, а јас само си седам, ги гледам и уживам во стиховите на Аца Лукас! – што сакаше да каже, секако дека не го разбираме, но верувајте тој не е вистинскиот дизајнер на оваа фотелја. Идејата ја има украдено од John Greg Ball и од неговaта Subsonic фотелја. Погледнете!

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

За останати текстови, кликни тука!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button