Престиж

Скутер за под вода

„За еден ваков скутер вие немате потреба да носите кацига, бидејќи таму каде што одите нема ни воздух.“

И што е најинтересно не треба ни да знаете да возите велосипед, за да останете на колосекот. Се што ви треба е малку срце и 17.000 долари колку што чини ова моторче!

alt

За останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button