Реклама
Престиж

Синапсоиден спортски велосипед

Реклама

„Дизајниран од францускиот дизајнер Силвиан Гарбер, овој Synapse Bike е комбинација од два основни дизајнерски елемента: комплетна органска структура која наликува на вистинска синапса и безосовински тркала – концепт кој досега е виден.“

Маркетинг

Кај педалите кои исто така се без осовина, вграден е мотор кој треба да служи како дополнување и сето тоа, задно со тркалата и дизајнот на рамот, на овој велосипед му даваат хајтек изглед.

Според авторот на овој по малку агресивен концепт, тој е наменет за голем пазар, секако ако воопшто се случи да види бел ден!

Маркетинг

alt

alt

alt

alt

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button