Огласи
Огласи 2
Престиж

Rolls Royce Ghost – прогласен за најдобар луксузен автомобил

Огласи 3

Елегантниот Rolls Royce Ghost е прогласен за најдобар луксузен автомобил на овогодинешниов интернационален саем за автомобили во Москва.

А бидејќи Москва е дом на повеќето светски милијардери, Rolls Royce поттикнат од значајниот пораст на продажбата на овие луксузни коли, отвори уште едно претставништво во Русија…

alt

1 2 3Следна страница
Маркетинг

Поврзано

Back to top button