Престиж

Ролекс часовници за специјалци

„Погледнете ги овие Stealth часовници од Project X Stealth серијата на Ролекс.“

Верувајте дека и самиот Џемс Бонд кога би бил жив! би посакал да го има на неговите златни раце (ова го велиме во контекст на тоа што се поминало низ нив!).

Се работи за серија дизајнирана за војници со најголеми плати од подморниците на НАТО, бидејќи цената се движи од 14.000 долари па нагоре.

Серијата е лимитирана на само 28 часовници, а ова го велиме за сите оние од Блискиот Исток што НЕ СЛЕДАТ :) , да не се надеваат дека ќе налетаат на некој таков војник, особено не ако е Македонец! :)

alt

alt

alt

Маркетинг

Поврзано

Back to top button