Огласи
Огласи 2
Престиж

Рачно направен Bugatti

Огласи 3

„Mike Duff е човекот кој што го направи овој прекрасен модел на Bugatti Veyron со свои раце, користејќи Mercury Cougar и парче по парче трансформирајќи го во овој преубав модел.“

Репликата е за продавање и чини само 89.000 долари! А доколку ви фали некоја илјадарка, тогаш не очајувајте, туку засукајте ги ракавите и направете си самите еден ваков автомобол.

alt

alt

alt

alt

За останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button