Реклама
Престиж

Полицајците во Дубаи возат „ѕвер“

Реклама

Сообраќајната полиција во Дубаи ги поседува најскапите коли во светот како би можеле да ги пресретнат младите шеици кои исто така возат луди и брзи автомобили.

Маркетинг

Најнова атракција е автомобилот „Lamorghini Aventador“ кој е на локалниот шеф на полицијата. Aventador на 100 км троши 20 литри, а достига брзина од 350 км/час.

{youtube}U4WkV_GcQJM{/youtube}

Но, така е кога наместо вода, имате нафтата и бензин.

Маркетинг
Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button