Огласи
Огласи 2
Престиж

Појачало Block

Огласи 3

„Погледнете го ова алуминиумско појачало дизајнирано од Mateusz Główkа.“

Навистина прекрасно парче аудио опрема што секој би ги посакал во својот дом, но за жал, моделот е еден и единствен!

Но, доколку сте убедени дека ова е тоа што вие морате да го имате во својот дом, тогаш симнете ги сликите и правец кај вашиот локален електротехничар. Можеби тој ќе ви помогне и ќе ве убеди дека ова само така добро изгледа!

alt

alt

alt

alt

altОтвори Тефтер, прочитај нешто интересно!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button