Огласи
Огласи 2
Престиж

PGO Cevennes Ultimate Black автомобил

Огласи 3

„PGO направија специјален модел на кола која што е реинкарнација на нивниот Cevennes од 50-тите.“

Овој нео-ретро модел на спортска кола со две седишта се вика Ultimate Black и е атрактивен и за младите и старите љубители на коли. PGO го направија истиот прилично модерен и лесно прилагодлив со различните модни додатоци кои што можат да се инсталираат по желба на клиентите. Инаку луѓето од PGO не уверуваат дека Cevennes Ultimate Black иако е нов модел, тој сепак ги има истите карактеристики како нивниот најпопуларен модел од 50 тите.

alt

alt

alt

alt

За останати текстови, кликни тука!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button