Огласи
Огласи 2
Престиж

Видео: Патување со Peugeot 208

Огласи 3

„Стилот на Peugeot 208 не е ист со оној на неговите претходници, туку во предниот дел тој многу потсетува на моделот 508.“

Покрај тоа 208 е пократка за 70 мм и 10 мм пониска од нејзиниот претходник, со што на овој модел му е намалена масата за околу од 100 килограми. Основната верзија на Peugeot 208 има тежина од 975 кг. Најштедливата верзија на овој модел има потрошувачка од 3,4 l/100км и емитува 87 gr CO2 на поминат километар.

{youtube}pyJ7u7Uje9g{/youtube}

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Маркетинг

Поврзано

Back to top button