Реклама
Престиж

Ова го нема ни во…

Реклама

Само две работи не можат да се купат со пари: вистинска љубов и автомобил каков пред куќата не паркира никој ни во поблиското, нити во подалечното соседство!

Маркетинг

FREESTREAM T1

Концептот на екипата која има работено на McLaren F1 и Mercedes SLR. Има 500 коња, 500 килограми и е најјак автомобил што постои на патиштата што постои на светот, бидејќи истиснува 1 000 коња по тон. Забрзувањето му е 2,6 секунди до стотка, а крајната брзина е лимитирана на 340 km/h. Ултимативен двосед кој што по порачка се прави од 2007 година, со почетна цена од 156 000 евра.

Маркетинг

alt

alt

KOENIGSEGG CCX 

806 коња влечат 1 180 килограми до 395 km/h, каде блокадата го запира алуминиумскиот V8 со два supercharger-и од пробивање на моторот. CCX чини 510 000 евра, а 25% се плаќа во готовина или со банкарски трансфер на денот на порачката. Остатокот од парите се даваат 2 недели пред испораката, а по колата мора да отидете сами, во фабриката во шведскиот Engelholm.

  alt 

alt

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button