Реклама
Престиж

„Обезглавени“ луксузни коли

Реклама

„Илузијата на Rolls-Royce за модерен кабриолет е за луцидни и проникливи шофери.“ Дизајниран од Jeremy Westerlund, Rolce-Royce – Apparition, истовремено го обединува историскиот шоферски-вагон со футуристичка форма на супер автомобил. Вклучена е препознатливата масивна решетка на производителот во ова 6 метарско „чудовиште“ кое со сите специфики на едно место, го прави поприлично иновативен!

Кабината, односно покривот, всушност постои, но е вешто скриена зад малата школка и тенките прозори. Но во секој случај, впечатокот што го остава овој претенциозен автомобил е дека е направен за бавно возење во гужва, со отворен прозор.

Маркетинг

Маркетинг

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button