Огласи
Огласи 2
Престиж

Новото Порше 911 GT 3 – прв тест

Огласи 3

Дали новиот модел е подобар од стариот?

novporshe1

Моделот 911 GT3 е ознака за најдобриот автомобил на Порше, па затоа и не чуди што цела толпа ентузијасти и новинари се насобраа на најавата дека новата генерација ќе биде нешто помалку возачки настроена.

Попрецизно кажано, Германците решиле новиот модел на GT3 да го направат ’поцивилизиран‘. Му рекоа збогум  на рачниот менувач, на досегашниот тркачки мотор на Мецгер, како и хидрауличниот серво управувач, а новиот модел го опремија со активен управувач на задните тркала. 

За класичните љубители на Порше – шокови, еден по друг! 

Поврзано

Како се однесува новиот 911 GT3, со автоматски управувач, со две спојки, мотор од „Карера“ и електронски серво, дознајте од премиерниот тест на Крис Харис.

{youtube}KVdme4ISq8Y{/youtube}

Маркетинг

Поврзано

Back to top button