Престиж

Novo Watches – часовник за мажи

Погледнете ги овие интересни часовници на Novo Watches.

Нивниот диајнер, Steve Christensen кога ги правел овие часовници сакал да направи нешто што нема да биде слично со ниту еден друг часовник. За него сите часовници на прв поглед изгледаат уникатно, но откако ќе ги ставите на рака, тие се само обични часовници, како и сите останати, и ништо повеќе. Токму и затоа одлучил неговиот часовник да го дизајнира како мерач за километража во автомобилите. Па, доколку некогаш ви се случи да закасните на состанок со вашата девојката, покажете кон часовникот и кажете и дека споро сте се движеле. Штом ќе го види вашиот стил, ќе ви се насмевне и ќе ви прости. А и прочка е! :)

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine кој оди од сега и на Facebook!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button