Реклама
Престиж

Nissan 350 Z

Реклама

Кој слуша ’народњаци‘ и ’турбак‘, никогаш нема да ја разбере убавината на coupe-то од 2006 година.

Маркетинг

Овој спортист од врвен профил и висока категорија може достојно да се мери со сите негови германски колеги, а ракавица во фаца им фрла и со цената и со квалитетот. За бедни 40 000 евра добивате 280 + коња, врвна опрема и неизоставна доза на стил и елеганција.

Нашите домашни ’џабо-лебо-јадачи‘ во главно преферираат да се кулираат во стереотипните ’Швајбнери‘ и ’Жабераи‘, па така 350 Z си остана ретка ѕверка на нашиот асфалт, како и на нашите ’автопатишта‘ со коцки!. На жалост или на среќа……па, тоа е веќе филозофско прашање.

Маркетинг

alt

alt

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine кој оди од сега и на Facebook!

Врати се на првата страна.

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button