Реклама
Престиж

Неверојатно метро во Dubai

Реклама

„Новото метро, односно подземната железница во Dubai е комплетно автоматизирана, без шофери…“

Црвената линија е веќе делумно функционална, Зелената е се уште во изградба, а исто така се планирани и други линии, кои ќе циркулираат низ целата Арапска метропола. Првите две линии поминуваат во подземјето на центарот, а на одредени места, етапно се качуваат до површината. Сите возови, како и станиците се климатизирани, со автоматизирани врати на секоја платформа, за сето тоа биде возможно.

Маркетинг

Маркетинг

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button