Престиж

Најновото BMW M3

Баварскиот производител на автомобили BMW, ја најави најновата едиција на серијата M3 која својата промоција треба да ја има во Велика Британија и истата е наречена Frozen Silver Edition Coupe.

„Смрзнатата металик сребрена“ боја е уникатна за овој модел, како и матните црни тркала и темните, црни и хромирани фелогени. Но како и обично кога станува збор за BMW, работата не е сé во атрактивниот изглед. Frozen Silver Edition Coupe ја има истата изменета шасија како и кај моделот Competition, што значи дека е намалена за некои 10 милиметри и во нејзиниот состав влегува и електронската контрола на амортизерите поделена на три дела, или фази ако така повеќе ви се допаѓа. 

Инаку, оваа 2012 година претставува 40 годишница на моделот М и луѓето од BMW велат дека оваа специјална едиција на моделов е само од дел од плановите за прослава. Само 100 модели се планирани да се произведат и да бидат продадени, а цената за истите се очекува да биде околу 65 000 евра.

alt

alt

alt

Сакате коли? Сакате мода? А сеир?
Приклучете се на нашата Facebook страница и сето ова го добивате гратис!

Врати се на првата страна.

Маркетинг

Поврзано

Back to top button